Het initiatief “Plan Antwerpen 2012!” wil de Antwerpenaar of de geïnteresseerde stadsplanner een kijk geven in de mogelijkheden van stadsontwikkeling voor de volgende jaren en een dialoog opstarten over de toekomst van onze bruisende stad.

Christian Leysen vroeg in het voorjaar van 2000 tekenaar Eric Joris om enkele ideeën op een originele manier in kaart te brengen. De inspiratie hiervoor werd bezorgd door bestaande ontwerpen van architecten en stadsplanners, evenals een aantal gesprekrondes met prominente en gewone Antwerpenaars. Onze excuses voor diegenen die we wegens tijdsgebrek niet raadpleegden.

Vanzelfsprekend is dit plan onvolmaakt en bevat het tevens ook wat meer gewaagde projecten: de dialoog hierover moet de aanzet zijn tot een ambitieus stadsontwikkelingsplan voor het volgende decennium.

Wenst u deze kaart te bekomen, vraag ze aan per-email op antwerpen@antwerpenovermorgen.be (met vermelding van uw postadres!), telefonisch tijdens de kantooruren op het nummer 03/543.73.11 of per fax (03/541.91.10)

Plan met ons mee !

Reageer via e-mail (antwerpen@antwerpenovermorgen.be)

Plan Antwerpen 2012