klank van de staddoor Philippe De Backer, Joost Germis

Synopsis

Van een Rode Duivel tot een bekend marketeer, van een schooldirectrice tot een activiste, van een social entrepreneur tot een intendant.

Philippe De Backer bracht 22 toonaangevende Antwerpenaren bij elkaar om te praten over zijn geliefde stad. Het resultaat is Klank van de Stad. Een boek, speciaal gemaakt voor de Antwerpenaar. Met liefde voor Antwerpen. Met enorm veel trots. Met vertrouwen in de toekomst en groei van Antwerpen en haar inwoners.

 

Details eBook
Philippe De Backer, januari 2018
ISBN: 1230002115306
Taal: Nederlands
Download options: EPUB 3 (DRM-Free)

Te koop via https://www.kobo.com/be/nl/ebook/klank-van-de-stad

 

Klank van de Stad Dembele

Moussa Dembélé (Rode Duivel en één van de mensen die aan bod komen in Klank van de Stad): “In Londen is diversiteit de evidentie zelve. Tegelijk hecht men hier heel veel waarde aan het respecteren van de regels. Zo hoort het ook, vind ik. Als je zowel voor alle identiteiten als voor de regels respect hebt, dan kunnen mensen goed samenleven.

Christian Leysen (ondernemer en één van de Antwerpenaren die aan bod komen in Klank van de Stad): “Al vóór de gemeenteraadsverkiezingen van 2000 ging ik met het initiatief ‘Plan Antwerpen 2012’ een brede dialoog aan over de toekomst van de stad. Het omvatte al een gedeeltelijke overkapping van de Ring. Samen plannen maken is op veel vlakken visionair.

Meer over de initiatiefnemer achter Klan van de Stad, Philippe De Backer leest u op zijn website: www.philippedebacker.be